David Guetta werkt weer samen met oude bekende

Stijn van Beers | 21 maart 2018
music

David Guetta gaat hard

David Guetta is ondertussen niet meer weg te denken uit de Nederlandse Top 40, al zijn nummers verschijnen in deze lijst. Zijn laatste tracks ‘Like I Do’, met Martin Garrix en Brooks, en ‘Mad Love’, met Sean Paul en Becky G, gaan ook nog steeds erg goed, er lijkt geen maat op David Guetta te staan. Nu heeft hij ook nog een samenwerking met een bekende van hem aangekondigd, maar wordt dit weer een hit?

David Guetta werkt samen met oude bekende

Iedereen kent de track Titanium, die zo’n 770 miljoen keer bekeken is op YouTube. Zijn samenwerking met Sia werd een groot succes, en nu hebben ze besloten om weer samen de studio in te duiken! Toen ‘Titanium’ in 2011 uitkwam, werd de powerhousetrack meteen opgepakt in de dancewereld en verspreidde het zich als een lopend vuurtje. Ook de radio nam de track over en zo bereikte het nummer onder andere de nummer 1-positie in de UK Dance charts.

David Guetta & Sia – Flames

Nu heft David Guetta bekend gemaakt dat de opvolger van Titanium in de maak is, Flames zal binnenkort uitgebracht worden en waarschijnlijk heeft Guetta hiermee weer een hit in handen. Beluister hieronder een preview van de nieuwe samenwerking, en laat weten wat je ervan vindt:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws