Was Ultra je laatste kans om Swedish House Mafia te zien?

Stijn van Beers | 9 april 2018
music

Het is ondertussen al weer twee weken geleden dat de Swedish House Mafia officieel terugkeerde tijdens Ultra Music Festival, maar zal dit de laatste keer zijn dat je ze te zien gaat krijgen? Het antwoord is gelukkig nee, maar de set op Ultra zullen we wel nooit meer terug gaan zien op hun YouTube-kanaal. Terwijl alle artiesten die op Ultra stonden hun live sets uploaden op Youtube, horen we niks van misschien wel de meest gevraagde set, namelijk de Swedish House Mafia.

Set van Swedish House Mafia op Ultra niet online

Volgens Amy Thomson, manager van de Swedish House Mafia, was de live stream een one-time-only stream en zal de set nooit uitgebracht worden. Gezien de technische problemen tijdens de set met het licht en de statische camera’s, is dit misschien niet zo heel erg, want er zijn namelijk verschillende, onofficiële sets beschikbaar.

Nog meer Swedish House Mafia dit jaar?

Tijdens de set op Ultra herkenden verschillende bronnen twee nieuwe tracks van de Swedish House Mafia. Eerst werd gezegd dat dit ID’s van Steve Angello waren, maar later werd dit aangepast naar tracks van de Swedish House Mafia. Er wordt zelfs gespeculeerd over een EP die dit jaar nog uit zou moeten komen, maar hier is nog niks over bekend. Ook zouden de heren dit jaar op Tomorrowland staan, aangezien deze organisatie dezelfde tekst online postte als Ultra deed: “Expect The Unexpected”

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws