Sofi Tukker’s ‘Batshit’ is een must-listen

Ivo Mollemans | 15 april 2018
music

Zo af en toe komen er nummers voorbij die gigantisch opvallen. Niet vanwege de complexiteit, maar juist vanwege de eenvoud. Een van die nummers is ‘Batshit’ van Sofi Tukker’s nieuwe album ‘Treehouse’.

Het debuutalbum van Sofi Tukker

Sofi Tukker is een duo bestaande uit Sophie Hawley-Weld en Tucker Halpern. Sinds 2016 komen ze regelmatig met nieuwe muziek en toen vorig jaar de single ‘Best Friend’ uitkwam volgde een volledige doorbraak al gauw. Het nummer werd ook nog eens geremixt door Oliver Heldens waardoor ook de dance scene werd geïntroduceerd aan het duo.

LEES OOK: The Weeknd zet streamingrecord neer met nieuwe EP

Op 13 april kwam het debuutalbum uit en daarop staan 10 verschillende tracks. Met name ‘Batshit’ valt op door de zoals eerder vermelde eenvoud. Het nummer begint met een groovy bassline en diepe vocalen waardoor de toon meteen goed gezet wordt. De drop die volgt bestaat uit weinig elementen en juist daardoor zit er zoveel kracht achter. De future house synths, drums en vocalen die af en toe langskomen zorgen voor een perfecte combinatie tussen energiek, hard, zacht en pop. Een echte aanrader dus!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws