Radical Redemption en D-Sturb gaan opnieuw samenwerken

Willem Vermeltfoort | 19 april 2018
music

Fantastisch nieuws voor de fans van Radical Redemption en D-Sturb! De twee DJ duiken de studio in om nieuw materiaal te fabriceren. Na de fijne klapper 'Mutilate them All' is nieuwe muziek altijd welkom. 

Nieuw materiaal

Op de Instagram van Radical Redemption is hoog nieuws aangekondigd! Er gaat nieuwe muziek gemaakt worden in samenwerking met D-Sturb. Joey van Ingen, zoals Radical Redemption voor de officiële burgerlijke stand door het leven gaat, komt uiterst enthousiast over op zijn Instagrampost. Welke releasedatum het werk exact krijgt, is nog niet bekend. Hiervoor moeten we nog even in spanning afwachten dus. 

 

NEW RADICAL X D-STURB IN THE MAKING!

Een bericht gedeeld door RADICAL REDEMPTION (@radicalredemption) op

 

Samenwerking

Zoals de echte kenners wel weten, hebben Radical Redemption en D-Sturb vaker hun krachten gebundeld. Wanneer de twee hun muzikale talent combineren, zien knallers als 'Mutilate Them All’ het licht. Hopelijk wordt deze nieuwe samenwerking eveneens een groot succes en komt er een nieuw Magnum Opus in de scene! 

Lees ook: D-Sturb komt met solo-album

D-Sturb Solo

Jorrit Popkema, beter bekend als D-Sturb, is de laatste tijd productief met zijn carrière bezig. Zo werd onlangs het solo-album 'On Your Mark' door de DJ op de markt gebracht. Deze plaat bevat zes nummers. Het werd uitgebracht door het platenlabel 'End of Line Recordings'.

Lees ook: Radical Redemption komt met videoclip voor remix van 'Criminally Insane'.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws