Bekijk de nieuwe clip van Armin van Buuren: Therapy

Partyscene Redactie | 20 april 2018
music

Dj is in zomerse sferen in spiksplinternieuwe video

Na zijn twee laatste zomerhits (‘I Need You’ en ‘Sunny Days’) en ‘Sex, Love & Water’ heeft Armin van Buuren opnieuw een zomerse plaat aan zijn repertoire toegevoegd. 

Vandaag bracht de vijfvoudig #1-dj in de wereld zijn nieuwe single ‘Therapy’ (feat. James Newman) uit en daarbij ook meteen een prachtige, en vooral herkenbare music video. 

Warme akkoorden 

Met ‘Therapy’ slaan Armin en James Newman de spijker op de kop en zetten ze een sublieme sfeer neer. Dankzij de opzwepende vocalen, romantische songteksten en warme akkoorden is ‘Therapy’ dé plaat voor het zomerseizoen en de perfecte track om op maximaal volume te draaien zodra de zon begint te schijnen. 
 
Met de officiële music video van ‘Therapy’ blikt Armin van Buuren terug op zijn jeugdliefde, waar hij destijds zo gek op was dat hij haar zag waar hij ook keek. Gecombineerd met de prachtige beelden van de Marokkaanse stad Marrakesh (en het Nederlandse tintje middels shots van het Spoorwegmuseum te Utrecht en de hoofdrol voor voormalig Miss Nederland Zoey Ivory) levert dat een bijzondere music video op waar ontelbare fans zichzelf in zullen herkennen.
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws