Claude VonStroke komt met ultieme houseplaat ‘Walay (My Bae)’

Ivo Mollemans | 8 mei 2018
music

Oprichter van DirtyBird Records en fenomenaal dj en producer Claude VonStroke heeft weer heel wat productieve uurtjes in de studio doorgebracht en daaruit volgt een prachtig resultaat. Via zijn eigen label bracht hij onlangs de twee tracks ‘Walay (My Bae)’ en ‘Raw Nerve’ uit: een traktatie voor iedere house fan.

LEES OOK: ZHU is terug met ‘RINGOS DESERT PT.1’ EP

Claude VonStroke stelt nooit teleur

Dat Claude VonStroke als geen ander weet wat goede house inhoud is meteen duidelijk wanneer je een van zijn sets of tracks hoort. Keer op keer weet hij met creatieve ideeen te komen en de berg muziek die hij al heeft uitgebracht blijft maar groter en groter worden. Zijn twee nieuwe tracks worden gekenmerkt door de rauwe sound en stevige house beats die daaronder liggen. De vocalen zorgen ervoor dat de nummers interessant blijven en geven het meteen dat beetje extra waardoor ze net wat meer te onderscheiden zijn van andere house tracks.

Ook niet te vergeten is de coverart die bij de nummers hoort. Zoals gewoonlijk bij releases van DirtyBird is deze weer in dezelfde iconische stijl die zo uit een andere wereld lijkt te komen.

Check ‘Walay (My Bae)’ en ‘Raw Nerve’ hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws