Swedish House Mafia haalt Instagram-account weer leeg

Ivo Mollemans | 4 mei 2018
music

Foto via Rukes.com.

De langverwachte terugkeer van de Swedish House Mafia tijdens Ultra Miami in maart viel goed bij fans. Eindelijk kwam er weer iets nieuws van de groep die megahits scoorde met onder andere ‘Don’t You Worry Child’, ‘Save The World’ en ‘Greyhound’, maar hoe lang ze bij elkaar blijven is nog steeds een raadsel.

LEES OOK: Steve Aoki komt met ‘5OKI’ EP vol met grote samenwerkingen

Wat gaat de Swedish House Mafia doen?

Na het optreden verschenen er weer enkele foto’s op hun sociale media en dat duidde er wel op dat ze bezig zijn om actief te blijven. Toch is er een hoop twijfel of Steve Angello, Axwell en Ingrosso ondanks de beloftes dat ze weer bij elkaar zijn echt bij elkaar gaan blijven voor het muzikale project. Inmiddels zijn alle foto’s namelijk alweer van Instagram verwijderd en dat kan twee dingen betekenen: of ze houden er nu echt helemaal mee op en een volledige reunie is daadwerkelijk te mooi om waar te zijn, of ze zijn bezig met iets groots en proberen fans op deze manier alvast een beetje warm te maken.

Ze zullen niet de eerste artiesten zijn die hun sociale media volledig leeghalen alvorens groot nieuws naar buiten te brengen dus de hoop dat Swedish House Mafia vanaf dit jaar weer terug is, is nog niet verloren.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws