Sonus draailijst deel II: Adam Beyer, Pan-Pot, Capriati en VEEL meer!

Geert van der Klugt | 22 mei 2018
music

sonus festival 2018

Sonus Festival

Lekkâ. Techneau. Chique. Kroatisch walhalla Sonus heeft het tweede deel van de line-up geopenbaard. Jawel, een flinke openbaring, want waar voorheen onze favoriete technohelden verstoppertje speelden onder het mom van hype, zijn zij eindelijk terecht. Onder andere Adam Bayer, Adriatique, Âme DJ en Amelie Lens zijn van 19 tot en met 23 augustus te vinden op het Pag Eiland in Kroatië. Het mooiste? We geven via Freetix twee festivalkaarten weg.

Na een monster editie voor de 5de verjaardag vorig jaar, is Sonus terug voor hun 6de avontuur in 2018. 5 dagen en nachten van ongeëvenaard feesten tussen 19 en 23 augustus in het hedonistische paradijs van Zrce Beach met opnieuw een uiterst opwindende line-up.  Liefhebbers van underground muziek van over de hele wereld zullen opnieuw afdalen naar het idyllische Zrce Beach in Kroatië voor een buitengewone ervaring die prachtige stranden, artiesten van wereldklasse en een onevenaarbaar programma in de zon met elkaar combineert. 

LEES OOK: Dj R3hab wilt Marokkaanse jongeren in het zonnetje zetten

De volledige draailijst is te vinden op de Sonus website. Meedoen met kans op vrijkaartjes kan via Freetix, maar voor de ongelukkigen vind je hier de ticketverkoop.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws