Welke Amerikaanse R&B-ster is te horen op nieuwe single Lucas & Steve?

Bart Remmers | 25 mei 2018
music

Duo dropt vandaag het zomerse ‘I Could Be Wrong’

Lucas & Steve brengen vandaag samen met de Amerikaanse zangeres Brandy de nieuwe zomerhit ‘I Could Be Wrong’ uit op het label van Spinnin’ Records. 

Samenwerken met de Amerikaanse zangeres, bekend van de internationale hit uit 1998 ‘The Boy Is Mine’ is een droomdebuut voor de jongens. Het nummer ‘I Could Be Wrong’ is te herkennen aan de uplifting beats van Lucas & Steve gecombineerd met de frisse en prachtige vocalen van Brandy. Een track die deze zomer niet te missen is.

Meest succesvolle zomerseizoen tot nu toe

Lucas & Steve hebben in 2017 hun meest succesvolle zomerseizoen tot nu toe gehad, met onder andere optredens op de mainstage van Tomorrowland, Creamfields (China), Amsterdam Music Festival en Sensation (Jakarta). Maar de zomer van 2018 blijft niet achter, zo zijn de jongens net terug van hun tour door China en zijn ze vooral te zien op de grootste festivals in het buitenland. Ook Nederland wordt niet overgeslagen, het duo zal onder andere hun opwachting maken op Emporium Festival en The Flying Dutch. Daarnaast droppen ze nu hét festivalnummer van 2018: ‘I Could Be Wrong’.

‘The Boy Is Mine’

Voor deze nieuwe release hebben Lucas & Steve samengewerkt met de befaamde Amerikaanse zangeres Brandy, bekend van meerdere internationale hits als ‘The Boy Is Mine’, ‘Right Here’ en ‘Put It Down’. Brandy haar debuutsingle en tevens wereldwijde hit ‘I Wanna Be Down’ uit 1994 is voor ‘I Could Be Wrong’ teruggebracht naar de kern, waarbij haar herkenbare vocalen behouden zijn.
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws