Hardwell werkt samen met het Metropole Orkest

Bart Remmers | 31 mei 2018
music

Track Conquerors vandaag officieel uitgebracht

De liveset van Hardwell op het Ultra Music Festival in Miami in maart werd al meer dan 2,7 miljoen keer bekeken op YouTube en kreeg lovende reacties van fans. 

Zoals elk jaar presenteerde Hardwell op het festival zijn nieuwe intro waarmee hij tot en met maart 2019 zijn shows begint. Ditmaal een unieke samenwerking met het Metropole Orkest met als resultaat de track Conquerors die officieel is uitgebracht via Revealed Recordings.

Abbey Road Studio

Robbert van de Corput (Hardwell): 'Toen ik in oktober afgelopen jaar in de Abbey Road Studio was, lieten ze mij de muziek van het Metropole Orkest horen. Ik was ontzettend onder de indruk van de emotie in de muziek en wist gelijk dat ik hier iets mee wilde doen. We hebben direct contact gezocht met het Metropole Orkest en de rest geschiedde. Een mooie start van een samenwerking die wat mij betreft niet hiermee eindigt...'

Orkestrale klanken

Conquerors begint met de orkestrale klanken van het Metropole Orkest en gaat daarna over in de herkenbare sound van Hardwell. De track verschijnt vandaag in drie delen; een full version versie, een Part One met enkel het orkestrale stuk van het Metropole Orkest en een Part Two met de Hardwell track. 
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws