Nieuw album en nieuwe single Bakermat

Bart Remmers | 7 juni 2018
music

Dj en producer komt met track 'Lion' voor de dag

Het was even stil rondom dj en producer Bakermat. Na een periode van vijf jaar non-stop touren nam hij een break van het hectische DJ bestaan en focuste hij zich compleet op het schrijven en produceren van nieuwe muziek. Hij sloot zichzelf op in een kamer, omringt door een collectie aan platen uit alle genres en experimenteerde erop los om aan een vernieuwende Bakermat sound te werken.

Feelgoodzomervibes

Lodewijk Fluttert, aka Bakermat, over zijn break: 'Ik wilde iets verfrissends maken. Dat vereist tijd, experimenteren en research. Ik heb daarvoor vier maanden alleen doorgebracht in mijn studio en heb nu het gevoel dat ik echt met nieuwe, originele en innovatieve muziek terugkom.'

En hij is terug! Net op tijd om deze zomer te kunnen voorzien van aanstekelijke feelgoodzomervibes! Hij mag dan misschien zijn sound aangepast hebben, één ding is zeker: het is nog steeds mega funky.

Do Your Thing

Bakermat zijn eerste nieuwe single ‘Lion’ wordt via Be Yourself/Sony Music gereleaset, kort gevolgd door zijn tweede release ‘Do Your Thing’, op 8 juni.

'Lion en Do Your Thing zijn het resultaat van de tijd nemen om veel te experimenteren en ontstaan uit pure fun. Ik wilde terug naar mijn roots en de tijd nemen om muziek met een nieuwe, frisse sound te produceren. De tracks zijn misschien niet mainstream, maar ook niet underground. Het is voor mensen die iets nieuws en interessants willen horen met een enorme feel good vibe erin', aldus Bakermat.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws