Kris Kross Amsterdam en The Boy Next Door pimpen Shakira

Bart Remmers | 9 juli 2018
music

Wereldhit ‘Whenever, Wherever’ opnieuw in de charts?

Kris Kross Amsterdam en The Boy Next Door droppen samen een nieuwe track die veel mensen bekend in de oren zal klinken. De jongens hebben namelijk met elkaar Shakira’s gigantische wereldhit ‘Whenever, Wherever’ onder handen genomen en er een knaller van een zomerhit van gemaakt.

‘Whenever’ is een catchy en upbeat-uitvoering van het origineel, waarbij popsensatie Conor Maynard de vocalen op zich neemt. De track is vandaag verschenen op het label van Spinnin’ Records.

Kris Kross de wereld over

De mannen van Kris Kross Amsterdam hebben een drukke, maar succesvolle periode achter de rug. Hun internationale hit ‘SEX’, die zij in samenwerking met Cheat Codes hebben uitgebracht, is zelfs goed geweest voor meer dan 480 miljoen Spotify streams. 

Daarnaast heeft Kris Kross Amsterdam naam gemaakt met hun toffe feesten in clubs en in de festivalscene in binnen- en buitenland. Zo stond het trio afgelopen weekend nog op het podium van Ultra Korea, Ultra Singapore en Ultra Bejing.

Samenwerkingen

Het is voor Kris Kross Amsterdam de eerste keer dat zij samenwerken met The Boy Next Door. De DJ uit Tilburg staat bekend om zijn mix van Urban & Party en behaalde met zijn single ‘La Colegiala’, in samenwerking met DJ Fresh Coast en zanger Jody Bernal, internationaal succes.

De samenwerking met Britse popzanger Conor Maynard is bekend terrein voor het DJ-trio Kris Kross Amsterdam, in 2017 brachten zij samen met Ty Dolla $ign de populaire track ‘Are You Sure’ uit. Conor Maynard is op dit moment één van de grootste UK-acts allertijden op YouTube, met meer dan 7 miljoen abonnees. 

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws