Drake verbreekt records met nieuwe plaat Scorpion

Ruben den Boer | 10 juli 2018
music

drake scorpion

Drake gaat de laatste tijd hartstikke lekker, dat wist je waarschijnlijk al. Maar nu gaat de Canadese rapper zelfs lekkerder dan The Beatles ooit gingen. Op het moment heeft Drake namelijk zeven nummers in de top 10 van de Billboard Hot 100 op zijn naam staan. een record wat 54 jaar in handen was van The Beatles. Maar met één record neemt de rapper geen genoegen.

Miljarden streams voor Scorpion

Dat nieuwe record wist Drake binnen te slepen na de release van zijn nieuwste plaat Scorpion. Alle 25 stracks van het nieuwe album wisten het tot de bekende hitlijst te schoppen. Zeven daarvan drongen dus zelfs door tot de top 10. Dat is niet gek als je bedenkt dat Scorpion binnen een week al meer dan een miljard keer gestreamd is. Daarmee stoot de rapper Post Mallone van de troon voor de meeste streams binnen een week.

Drake blijft records breken

Met zijn nieuwe album verbreekt Drake dus record na record, maar dit zijn zeker niet de records die de Canadees op z'n naam mag zetten. Hij had namelijk ook al eens de meest gestreamde Spotify track (One Dance), de meeste streams in één dag (God's Plan), en was hij de meest gestreamde artiest van 2017. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws