Australische hardstyleproducer Code Black dropt debuutalbum

Partyscene Redactie | 30 augustus 2018
music

Talloze collabs en vette tracks op debuut Journey

Code Black (Corey Soljan) is een Australische producer, die in 2011 naar Nederland verhuisde, het thuisland van zijn stijl: hardstyle. Een van de grootste artiesten en vertegenwoordigers van de Hardstyle-scène komt nu eindelijk met zijn debuutalbum; ‘Journey’.

Code Black is  een gevestigde naam in de  hardstylescene met verschillende grote hits, maar heeft de afgelopen jaren nog harder aan de weg getimmerd in zijn studio, met als resultaat een album wat gerust zijn meesterwerk genoemd mag worden.

Melodieën die je kippenvel geven, baslijnen vol energie, zwevende vocalen die je ziel raken; Journey staat bomvol muziek die inspeelt op je diepste emoties en gevoelens. Dé gevoelens waar Hardstyle fanaten naar streven. Echter, is Code Black ook absoluut niet bang om ook de wat donkere kanten van Hardstyle op te zoeken. Een volledig spectrum wat hij meester is. 

Toneshifterz, Wasted Penguinz, Da Tweekaz en Darren Styles

De titel ‘Journey’ is niet zonder reden: dit album vertelt het verhaal over wie Code Black nu is en waar hij naar toe gaat in de toekomst. ‘Journey’ bevat in totaal 15 tracks waarvan een aantal solotracks, maar zo staan er ook samenwerkingen op met onder anderen: Toneshifterz, Wasted Penguinz, Da Tweekaz en Darren Styles. Maar dat is nog niet alles, wie het fysieke album koopt krijgt er namelijk ook 3 bonus tracks bij! Waaronder een dub mix van de ultieme meezinger: You’ve Got The Love. Daarnaast een remix van Lighthouse (Nicky Romero) en I’m Feeling It (Sunset Bros x Mark McCabe). 

Vanaf 31 augustus verkrijgbaar

Het album kan echt een unieke combinatie van stijlen genoemd worden, iets wat Code Black vaker heeft laten zien in de loop van zijn carrière. Altijd zoekende naar die nieuwe, originele sound om zijn luisteraars en fans keer op keer weer te verassen. Dit album doet dat alles, én meer. 

Journey is vanaf 31 augustus overal te verkrijgen en is nu al beschikbaar als pre-order

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws