Remix Frequencerz Stap Voor Stap

jeroenvanonselen | 16 december 2018
music

Niet alleen heeft ‘Stap Voor Stap’, van Kav Verhouzer en Sjaak op nummer 1 gestaat in de  Nederlandse Shazam-chart. En niet alleen scoorde het nummer big time in de Nederlandse Top 40... het kreeg naar verluid ook nog steun van st grote namen als Lil’ Kleine, Nielson, Afrojack, Tony Junior, Jody Bernal, Danny De Munck en Andy van der Meijde.

Dan doe je het echt wel goed. En dan is het ook niet meer dan verdiend als je de vorige week de gouden status haalt.  

Keiharde remix van Frequencerz

Vandaag bereikt het nummer een nieuwe mijlpaal, namelijk de release van de remix van het Nederlandse Hardstyle-duo Frequencerz waarmee ze afgelopen zaterdag tijdens X-Qlusive Holland XXL het dak van de Ziggo Dome afbliezen. 

Yes. Zeg nou zelf, dat klinkt best lekker.

Luisteren doe je hierrrr

Check hier de Frequencerz Remix van Kav Verhouzer & Sjaak – Stap Voor Stap, chill in Spotify, iTunes of Apple Music.

Frequencerz hebben de urban dancehit omgetoverd tot een genadeloos harde Hardstyle-klapper. Als een van de grootste Nederlandse Hardstyle-acts van het moment maken ze hun faam volledig waar met deze remix, die ook zeker in het livecircuit de nodige clubs met de grond gelijk zal maken.

Dit is wat Kav en Sjaak ervan vinden:

Kav Verhouzer en Sjaak: “We hadden nooit kunnen denken dat Frequencerz zo’n monster van een plaat zouden maken van ‘Stap Voor Stap’. We zijn er superblij mee en weten zeker dat hun remix keihard gaat rocken.”

En dit voegt Frequencerz eraan toe:

Frequencerz: “Wat een unieke gelegenheid om twee compleet verschillende stijlen met elkaar te mengen. Het produceren van de remix ging stapsgewijs en al snel werden er stap voor stap grote stappen gemaakt in het proces! Bedankt Kav Verhouzer, Sjaak en Armada voor deze mooie uitdaging.”

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws