Zo ziet de winnaar van het Songfestival van 2017 er nu uit

Jordi Smit | 10 november 2018
music

We weten natuurlijk nog allemaal hoe de Portugees Salvador Sobral het Songfestival van 2017 won met zijn nummer Amar pelos dois. Sobral is echter een inmiddels een compleet ander persoon geworden.

Compleet andere look

Sobral besloot namelijk zijn gehele look te veranderen. Hij heeft kort haar, liet zijn baard groeien en is wat kilootjes aangekomen. 'Het past bij mij, ik ben anders, mijn lange haar is verleden tijd, dus ik voel me koeler en lichtvoetiger', zo zegt Sobral in een interview met Euronews.

Winnaar Songfestival kreeg harttransplantatie

Overigens overleefde Sobral in december nog een harttransplantatie. De maanden na het Songfestival waren heftig voor hem. Er werd namelijk van alle kanten aan hem getrokken, terwijl hij een aantal maanden in het ziekenhuis moest verblijven.

'Dit moest gebeuren. Dit probleem kun je niet genezen. Maar gelukkig gaat alles goed. Nu kan ik voetballen en andere dingen doen die ik al een tijd niet meer had gedaan.' Sobral staat sinds kort opnieuw op het podium omdat zijn tweede album binnenkort uitkomt en hij een toer door Europa gaat doen.

Bekijk hieronder zijn nieuwe look.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws