Aanhangers boyband boos op Nederlandse fans

Christel de Wolff | 15 oktober 2018
music

De fanschare van Zuid-Koreaanse boyband Bangtan Boys is boos op de Nederlandse fans. Op Twitter wordt geklaagd over de bende die fans achterlieten bij de Ziggo Dome. 

Bangtan Boys traden gisteren op in de Ziggo Dome te Amsterdam. Ondanks de extreem hoge prijzen, een staplaats kostte 180 euro, was het concert binnen enkele tellen uitverkocht. Vele die-hard fans kampeerden voor de ingang van het poppodium om als eerste naar binnen te kunnen. 

Kamperen voor de Ziggo Dome

Kamperen geeft een enorme rommel, zo weet iedereen die wel eens een festival á la Pinkpop of Lowlands meegemaakt heeft, en zo zag het er op de straten van Amsterdam ook uit nadat de deuren van de Ziggo Dome open gingen en de drommen fans haastig naar binnen renden, hun slaapmatjes en andere zooi achter latend. 

Foto's van de etensresten, plastic tassen en kampeerspullen circuleerden al snel over social media wat al snel werd opgepikt door buitenlandse fans. De ARMY (zoals de fans van Bangtan Boys zichzelf noemen) reageerden woedend onder de hashtag #BTSinAmsterdam.

Met name Zuid-Koreaanse fans gaan over de rooie op Twitter.  

Bangtan boys?

De Zuid-Koreaanse boyband Bangtan Boys debuteerde in 2013 met No More Dream en veroverden daarna al snel verschillende nieuwkomers prijzen en vele harten van jonge fans. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws