Soulection maakt nieuwe playlists beschikbaar in Apple Music

cassmit | 14 november 2018
music

soulection

Soulection, bekend voor het pushen van talent dat zich focust op Urban en de wat minder commerciële elektronische muziek, heeft vijf nieuwe playlists die sinds kort te vinden zijn in de Apple Music app. De playlists zijn gericht op verschillende activiteiten en zullen er voor zorgen dat je altijd de juiste muziek voor de juiste activiteit hebt.

Soulection & Chill

Je tinderdate loopt waarschijnlijk niet meer warm voor een invite voor Netflix & Chill. Vertel je plannen voor een avondje ‘Soulection and Chill’ en je date staat zo bij je voor de deur met deze playlist. Zet de dweil emmer vast klaar want deze lijst laat je gegarandeerd van de bank glijden.

Soulection Studies

Een dag studeren heeft z’n ups en downs en het wekt al snel de irritatie als het allemaal even niet lukt. Voorkom een mentalbreakdown met de ‘Soulection Studies’ playlist die je ondanks de stress toch nog kalm weet te houden.

Soulection Fit

In de sportschool wil je al je energie kwijt, of zoals Joel Beukers zou zeggen; GA VOOR GOUD. De ‘Soulection Fit’ playlist staat vol met hiphop en trap nummers die je helpen net die extra rep te doen. 

Timeless season

De ‘Timeless Season’ playlist is vrij relaxed met een mix van oud en nieuw die je langs veel verschillende vibes brengt. Een makkelijker te luisteren playlist dan deze zal je waarschijnlijk niet vinden bij Soulection.

Sound of the Future

Al de releases waar Soulection groot mee is geworden staan eindelijk samen in één playlist. De ‘Sound of the Future’ playlist bevat de volledige discografie van Soulection en zal dan ook de playlist zijn waar je voornamelijk beats zal horen. De experimentele vibe is interessant en zal je gegarandeerd op wat nieuwe ontdekkingen brengen.

Soulection was altijd al vrijgevig met gratis downloads van realeases op hun lable, maar nu maken ze het leven ook nog makkelijker voor je met deze playlists.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws