Dit moet je checken: de nieuwe, geanimeerde videoclip van Bakermat

Ruben den Boer | 15 november 2018
music

Er zijn twee soorten dance videoclips: saaie, nietszeggende video's van dansende mensen, en unieke meesterwerkjes. De videoclip van Bakermat's nieuwste single Partystarter behoort absoluut tot de tweede categorie. 

Bakermats laatste videoclip is namelijk volledig geanimeerd. In de clip zien we een hondje met Bakermat's kenmerkende outfit met zijn raket op de aarde landen om het 'party level' wat omhoog te krikken. Dat doet hij met ovallend veel traditionele instrumenten. We zien en horen duidelijk een elektrische gitaar, een drumstel en zelfs een piano in de clip van Partystarter. We kunnen er lang of kort over praten, maar je kunt het het beste zelf zien: 

Partystarter

LEES OOK: Nieuw album en nieuwe single Bakermat

Bakermat

De Nederlandse dj Bakermat brak in 2014 definitief door met zijn hitsingle One Day (Vandaag), welke hij opvolgde met het eveneens ijzersterke Teach Me. In de jaren die volgde vloog Bakermat in zijn kenmerkende parade-outfit de hele wereld over en bracht hij meerdere hits uit. Partystarter is de laatste toevoeging aan zijn oeuvre en zal ongetwijfeld grijsgedraaid worden tijdens de aankomende sets van Bakermat.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws