Dit zijn de 100 beste EDM klassiekers ooit

Ruben den Boer | 22 mei 2018
music

EDM

Er zijn de afglopen jaren enorm veel goede EDM nummers gemaakt. Het relatief nieuwe genre heeft in een kleine 20 jaar tijd al een aardige collectie 'klassiekers' voortgebracht. Op megaforum Reddit besloten een paar enthousiaste fans een definitieve lijt te maken van de beste EDM tracks ooit gemaakt. 

Het is een feest van herkenning als je door de lijst heen scrollt. De beste, meest relevante, en grootste hits van de afgelopen jaren zijn gevangen in één ultieme playlist. De lijst is samengesteld uit stemmen van fans op de subreddit /r/edm, het is dus echt de lisjt van het volk. En het volk stemde Avicii met zijn Magnus Opus 'Levels' naar de eerste plaats. De tweede plek is voor Deadmau5' 'Strobe' en onze eigen Martin Garrix pakt met 'Animals' de derde plek. De volledige EDM top 100 vind je hier terug.

Spotify playlist top 100 EDM Classics

Uiteraard moest er ook een Spotify playlist worden gemaakt van de 100 beste EDM tracks aller tijden. Vanaf nu kun je hier dus altijd terecht voor de perfecte playlist voor ieder feestje, want laten we eerlijk zijn: welk feestje barst nou niet los bij het horen van Darude's Sandstorm? De playlist staat overigens niet op de volgorde van de top 100, maar is geordend op BPM. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws