WINNEN: Armin van Buuren's ultieme A State Of Trance jaarmix

Ruben den Boer | 26 december 2018
music

Armin van Buuren Jaarmix

December zou niet compleet zijn zonder jaarlijstjes en terugblikken, dat weet ook Armin van Buuren. Daarom brengt hij dit jaar voor de vijftiende keer op rij een A State Of Trance jaarmix uit en jij kunt 'm gratis en voor niets op je deurmat krijgen!

Het is haast niet onder woorden te brengen hoe geweldig het afgelopen jaar  is geweest voor A State Of Trance en Trancemuziek als geheel. Nadat de jaarmix van vorig jaar maar liefst 70 miljoen luisteraars trok, ging Armin van Buuren ditmaal nóg een stap verder; hij bracht zijn A State Of Trance-events naar prachtige locaties in onder andere Utrecht, Melbourne (Australië) en Gliwice (Polen). Daarnaast verwende hij zijn luisteraars iedere week met een scala aan nieuwe, adembenemende Trance- en Progressive-platen.

A State Of Trance Year Mix 2018 winnen

Nu komen al deze hoogtepunten en mijlpalen samen in een zinderende jaarmix die maar liefst 60 uur kostte om in elkaar te draaien: ‘A State Of Trance Year Mix 2018 (Mixed by Armin van Buuren)’. Wil jij de trotse eigenaar zijn van deze brute jaarmix? Doe dan mee met de winactie via deze Facebook post.

De selectie

Voor zijn vijftiende opeenvolgende jaarmix zocht Armin van Buuren stad en land af naar de platen waar zijn trouwe ASOT-fans nooit en te nimmer genoeg van kunnen krijgen. De uiteindelijke selectie van meer dan honderd duizelingwekkend goede platen is gebaseerd op de vijftienduizend stemmen in de ‘Tune Of The Year’-verkiezing, de rankings van de belangrijkste Trance- en Progressive-charts en de favoriete platen van Armin van Buuren zelf, waaronder ‘Till The Sunrise’ van Giuseppe Ottaviani, ‘The Air I Breathe’ van Richard Durand, ‘Wormhole’ en ‘Dragon’ van NWYR, ‘Red Rocks’ van Above & Beyond en natuurlijk ‘United’, ‘Blah Blah Blah’, ‘Just As You Are’ en ‘Last Dancer’ van Armin van Buuren zelf.

LEES OOK: Armin van Buuren kondigt A State of Trance 900 aan

Beloning voor de fans

Met de ‘A State Of Trance Year Mix’ van 2018 beloont Armin van Buuren de loyaliteit en onvoorwaardelijke steun van zijn fans en geeft hij hen de ultieme samenvatting van een prachtig jaar. En zodra deze jaarmix en de bijbehorende radio-uitzending het jaar in stijl afsluiten, weten fans exact wat ze van 2019 mogen verwachten: een stortvloed aan fantastische platen en een magistrale jaarmix die de lat wederom een stukje hoger legt.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws