Blue monday? Niet met deze playlist!

Ruben den Boer | 21 januari 2019
music

Blue monday

Vandaag is het Blue Monday; de dag dat iedereen er helemaal klaar mee is en de monday blues iedereen overmeesteren. Gelukkig is er genoeg muziek om je blauwe maandag iets minder blauw te maken. Op megaforum Reddit besloten een paar enthousiaste fans een definitieve lijst te maken van de beste EDM tracks ooit gemaakt. Probeer met deze playlist nog maar deprisief te blijven!

Het is een feest van herkenning als je door de lijst heen scrollt. De beste, meest relevante, en grootste hits van de afgelopen jaren zijn gevangen in één ultieme playlist. De lijst is samengesteld uit stemmen van fans op de subreddit /r/edm, het is dus echt de lijst van het volk. En het volk stemde Avicii met zijn Magnus Opus 'Levels' naar de eerste plaats. De tweede plek is voor Deadmau5' 'Strobe' en onze eigen Martin Garrix pakt met 'Animals' de derde plek. De volledige EDM top 100 vind je hier terug.

LEES OOK: Tiësto vijftig jaar: het leven van een dance-pionier

De ultime playlist voor op Blue Monday

Uiteraard moest er ook een Spotify playlist worden gemaakt van de 100 beste EDM tracks aller tijden. Vanaf nu kun je hier dus altijd terecht om je verdiet te vergeten, want laten we eerlijk zijn: wie wordt er nu niet blij bij het horen van Darude's Sandstorm? De playlist staat overigens niet op de volgorde van de top 100, maar is geordend op BPM. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws