Nooit uitgebrachte track Avicii en Chris Martin ‘Heaven’ gelekt

Ruben den Boer | 29 januari 2019
music

Avicii

20 april 2018 verloren we een van de meest succesvolle artiesten van onze tijd: Avicii. De man mag er dan misschien niet meer zijn, zijn muziek leeft voort. Zo is onlangs een van zijn onafgeronde projecten boven komen drijven. ‘Heaven’ is een nooit eerder uitgebrachte samenwerking met Coldplay’s Chris Martin

Toen Avicii 20 april uit het leven stapte liet hij een bibliotheek vol met onafgemaakt werk achter. Nummers die nog niet afgemixt waren, nog in productie waren of simpelweg nog niet waren uitgebracht op het moment van zijn overlijden. Een van die tracks is ‘Heaven’, een track waar de frontman van Coldplay, Chris Martin, de vocalen voor leverde. Het nummer zweefde al een tijdje in verschillende versies over het internet, maar nu lijkt de definitieve versie gevonden te zijn. 

Avicii ft. Chris Martin - Heaven

LEES OOK: Manager Avicii voorspelde dood: 'Tim zal sterven'

Hierboven hoor je een versie van 'Heaven' die al even op het internet rondslingerd. Edmtunes heeft echter een nieuwe (stukken betere) versie van de gelekte track op hun website staan. De vraag is echter hoe lang deze nog te luisteren is, aangezien instanties elke online versie zo snel mogelijk verwijderen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws