Nieuwe abonnementsdienst Beatport LINK

Fenna Kiebert | 20 mei 2019
music

Beatport heeft een nieuwe en handige abonnementsdienst aangekondigd, genaamd Beatport LINK, waarmee Dj’s een uitgebreide catalogus (meer dan zeven miljoen nummers) van het muziekplatform rechtstreeks kunnen streamen.

Beatport CLOUD

Beatport LINK bevindt zich momenteel in de bètaversie. Het bedrijf heeft daarnaast de bètaversie van Beatport CLOUD uitgebracht; een service die Beatport's trouwe klanten volledige voorbeeldweergaven biedt, een geheel nieuwe My Library-sectie en onbeperkt opnieuw downloaden van eerder gekochte nummers.

Pioneer DJ

Ontwikkeld in samenwerking met Pioneer DJ, kun je de eerste DJ-software-integratie van Beatport LINK testen via de WeDJ-app van Pioneer DJ. In de herfst van 2019 zal de volgende LINK-integratie van Beatport geschikt zijn voor professionele DJ-markten.

‘De lancering van Beatport LINK toont onze toewijding om de best mogelijke ervaring te creëren voor ons groeiende ecosysteem van DJ's, en we kunnen ons betere partner wensen dan Pioneer DJ voor de eerste software-integratie van de service’, zegt Beatports CEO Robb McDaniels. ‘We zijn bijzonder enthousiast over de aanstaande offline Performance modus, wat Beatport LINK duidelijk onderscheidt van zijn concurrenten in de DJ-markt.’

LEES OOK: Man eet een jaar lang gratis bij KFC

Test de betaversie van Beatport LINK hier.

De beta-versie van Beatport CLOUD is momenteel beschikbaar als een op zichzelf staande abonnementsservice. Test het hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws