Hexagon brengt elfde ‘Generation Hex’ EP uit vol met dikke house platen

Ivo Mollemans | 3 september 2019
music

Als je op zoek bent naar vette house tracks dan is Hexagon het label waar je moet zoeken. Het label is een aantal jaar geleden opgericht door Don Diablo en inmiddels is het een boegbeeld voor met name future house. Veel artiesten hebben al tracks uitgebracht via Hexagon en met de ‘Generation Hex’ EP’s worden nieuwe tracks van opkomende producers uitgebracht.

De elfde ‘Generation Hex’ EP staat vol met dikke house tracks

De elfde ‘Generation Hex’ EP is laatst gereleased en ook daarop staan weer vier gloednieuwe tracks die menig house fan zal waarderen. De eerste track is ‘Break It Down’ van Tim Hox en Steff Da Campo. Ongeveer een half jaar geleden besloot Tim Hox om zijn sound om te gooien naar house en dat werkt zo te horen goed. Samen met Steff Da Campo, die al veel house tracks heeft uitgebracht in het verleden en ook nu nog steeds vernieuwend materiaal maakt, hebben ze van ‘Break It Down’ de perfecte house track gemaakt.

LEES OOK: Diplo lanceert nieuw house label Higher Ground

Ook Raven & Kreyn hebben bijgedragen aan de EP met hun track ‘The Future’. De stijl van dit dj en producer duo heeft al bewezen effectief te zijn en ook deze keer doen ze niet onder aan kwaliteit. Flinke bassen, house drums en een vocaal maken van het geheel een dikke future house plaat. Daarna is het aan MorganJ om met ‘What U Want’ te laten horen waarom zijn track een plek verdient op deze EP en meteen bij de intro hoor je al waarom. Een energieke opbouw die naar een sterke drop toewerkt zorgen voor een gigantisch dikke clubtrack. Als laatste track van de EP is KIIDA’s edit van ‘No Pain’ eraan toegevoegd. Het origineel is gemaakt door ALEX en G-Pol. Beide producers hebben al op bekende labels tracks uitgebracht en alhoewel het origineel van ‘No Pain’ niet is uitgebracht kunnen we er wel van uitgaan dat dat vast en zeker een hele dikke plaat moet zijn. Toch maakt dat niet uit, want de edit die KIIDA van dit nummer heeft gemaakt is precies waarom deze track ook op de EP staat. Synths zijn de drijfveer achter de track en in combinatie met de bassen en goede break is dit met recht een waardige afsluiter van deze ‘Generation Hex’ EP.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws