Check de speciale set die Carl Cox tijdens Burning Man draaide

Ivo Mollemans | 17 september 2019
music

Het Burning Man festival is speciaal en zelfs zo speciaal dat veel artiesten er met liefde en plezier elk jaar weer terug willen komen om op te treden. Zo ook Carl Cox die al meerdere jaren draait op het festival dat midden in de woestijn gehouden wordt.

LEES OOK: Black Coffee en Usher droppen samenwerking ‘LaLaLa’

Carl Cox’s set vanaf Burning Man

Ook bij de afgelopen editie was deze technoheld weer aanwezig en daar draaide hij een set die niet bestond uit exclusieve of nieuwe tracks, maar juist uit tracks die bedoeld waren voor het moment zelf. De sfeer van het festival op dat moment was allesbepalend voor de set die hij neer wist te zetten bij de Arrival stage op het gebied dat op het festival bekend staat als de Playa. De set is terug te luisteren via de SoundCloud van Playground BRC en geeft een goed idee van hoe de sfeer toen was.

Carl Cox vertelde aan Stoney Road waarom hij Burning Man zo gaaf vindt er waarom hij er zo graag elk jaar terugkeert:

“What is amazing is that everything that you see, touch and feel is someone’s expression. Keeping in mind there isn’t any electricity, or water it is amazing to think that people build the experience and then they leave without a trace. I just find that so refreshing.

I just love that for one week – no watch, no phone, no internet – anything that happens in that week is what you make of it, and that’s the beauty of Burning Man.”

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws