Carnage en Timmy Trumpet releasen kneiterharde plaat ‘Nah Nah’

Ivo Mollemans | 25 september 2019
music

Genres combineren totdat er iets geheel nieuws ontstaat is een van de dingen waar zowel Carnage als Timmy Trumpet erg goed in zijn. Variërend van big room tot trap en hard dance, ze gooien alles in de blender tot er iets goeds uitkomt. Zo ook voor hun nieuwe samenwerking, ‘Nah Nah’.

Carnage en Timmy Trumpet gaan hard op ‘Nah Nah’

Ook het hardstyle duo Wicked Minds heeft meegewerkt aan de plaat en dat is te horen. De verschillende hardstyle kicks maken elk deel van het nummer anders en de melancholische break geeft een vette sfeer aan het nummer. Ook de festival trap stijl van Carnage kan natuurlijk niet ontbreken bij een track als deze.

LEES OOK: Major Lazer stopt: nieuwe track van aankomende en tevens laatste album

Dat Carnage nog steeds een producers is die voornamelijk harde tracks maakt heeft hij met zijn laatste releases wel bewezen. Na verschillende hip hop tracks uitgebracht te hebben en een tijdje gestopt te zijn met touren is hij terug -- en harder dan ooit tevoren. Eerder al bracht hij de gigantisch harde trap tracks ‘Holy Moly’, ‘El Diablo’ en ‘Blitzkrieg’ uit en met ‘Nah Nah’ zet hij die harde stijl van bass muziek gewoon voort.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws