Zeds Dead dropt samenwerking met Funkin Matt via Spinnin’ Records

Ivo Mollemans | 4 oktober 2019
music

De grote diversiteit van de muziek van Zeds Dead gaat alle kanten op en met hun eigen label brengen ze regelmatig ook muziek van andere artiesten uit. Voor hun nieuwe track met Funkin Matt zijn ze echter weer eens teruggekeerd naar Spinnin’ Records.

Zeds Dead en Funkin Matt droppen house track

Het is voor het eerst sinds hun track ‘You Know’ met Oliver Heldens in 2015 dat ze weer via Spinnin’ Records muziek uitbrengen. De nieuwe track heet ‘Feel So’ en wordt gekenmerkt door de house-elementen die je vaker in tracks van Funkin Matt hoort. Desondanks geven de synths deze track een eigen sound. De baslijn staat centraal en de vocalen van Fiora leveren een extra catchy en dromerige vibe. Het nummer bouwt continu op, toevoegingen zijn legio: wisten we niet beter, dan zouden we de plaat onder progressive scharen. 

LEES OOK: Jax Jones komt met volledige ‘Snacks’ album

De track is de derde collab op rij van Zeds Dead en hiermee laten ze wederom horen dat ze met verschillende artiesten kunnen samenwerken zonder hun eigen sound te verliezen. Eerder al verschenen ‘Shake’ met Jauz en ‘Stars Tonight’ met Droeloe, die beide weer heel anders klinken dan ‘Feel So’.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws