Diplo: 'Jack Ü keert in 2020 mogelijk terug'

Ivo Mollemans | 7 oktober 2019
music

Toen Diplo en Skrillex besloten om samen als Jack Ü aan de slag te gaan wisten ze in zeer korte tijd een van de meest populaire acts op te zetten. Ook nu nog hebben ze veel fans en die fans wachten sinds 2016 al op een terugkeer van Jack Ü.

De terugkeer van Jack Ü

Nadat het tweetal album ‘Skrillex And Diplo Present Jack Ü’ uitbrachten is er geen nieuwe muziek meer gemaakt. Ieder teamlid is voornamelijk bezig geweest met eigen muziek, maar misschien is een terugkeer van Jack Ü wel in het zicht. Beide artiesten hebben namelijk reeds teasers gegeven over een eventuele comeback, maar die is tot nu toe nog uitgebleven.

LEES OOK: Party Favor en Nonsens release vurige trap track ‘Gasoline’

In een interview met Rolling Stone vertelde Diplo laatst echter dat ze er wel degelijk aan denken om Jack Ü weer nieuw leven in te blazen. Heel concreet wordt het echter niet. Hij laat weten dat Skrillex bezig is met veel eigen muziek en dat er geen haast achter zit. Hij laat wel weten bezig te zijn met nieuw materiaal voor Jack Ü, maar er zijn nog geen plannen voor eventuele releases.

“You’ve been teasing the return of Jack Ü. Is that something we could see soon?
Could be next year. I think Skrillex has a lot of material he’s been gearing to release. When that happens I think we might be able to do some new stuff, but I’ve worked on a lot of ideas for the project. It’s all in due time. There’s not any rush for it or anything.”

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws