Nieuwe ‘In Search Of Sunrise 15’ trance mix cd bevat de beste trance tracks

Ivo Mollemans | 10 november 2019
music

Trance is een genre dat al bijna sinds het begin van de komst van elektronische muziek aanwezig is en nog steeds een grote rol speelt in de dance scene. Niet alleen de trance feesten worden nog drukbezocht, maar ook de muziek wordt nog steeds met open armen ontvangen.

De beste trance tracks zijn te horen op de ‘In Search Of Sunrise 15’ trance mix cd

Een van de meest bekende en beste onderdelen van trance muziek is de ‘In Search Of Sunrise’ mix serie. Deze cd’s worden uitgebracht door Black Hole Recordings en staan vol met de beste trance tracks die er maar zijn. Zowel oude als nieuwe tracks zijn op de tracklist te vinden en voor elke cd worden verschillende trance artiesten gevraagd om de tracks te kiezen en te mixen. Zo is de vijftiende ISOS aan elkaar gemixt door Jerome Isma-Ae, Orkidea en Markus Schulz.

LEES OOK: A State Of Trance zal ook tijdens Ultra Miami 2020 een stage hosten

De ISOS mix serie wordt gekenmerkt door de perfecte combinatie aan trance tracks die niet te rustig zijn, maar ook niet te energiek. Hierdoor bevat de mix alleen de beste trance muziek en niet alleen de grote hits. Dat zorgt ervoor dat de serie nog steeds veelbeluisterd wordt.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws