Steve Aoki gaat in zee met luchtvaartmaatschappij en laat nieuwe muziek van ‘Neon Future IV’ horen

Ivo Mollemans | 11 november 2019
music

Beeld via Rukes.com.

Als internationale dj vlieg je constant de wereld over voor shows. Steve Aoki weet daar alles van. Hij heeft al zo’n beetje overal opgetreden en met een gigantisch aantal shows per jaar is het belangrijk dat reizen comfortabel plaatsvinden.

Steve Aoki er zelf op toe dat de business class-stoelen van All Nippon Airways van de beste kwaliteit zijn. De top-dj werkt namelijk samen met het bedrijf dat de nieuwe Boeing 777-300ER heeft gemaakt.

Steve Aoki als vliegtuigambassadeur

Tijdens de presentatie van het nieuwe vliegtuig in New York was hij aanwezig voor een promotie en optreden. Er werd een replica van de business class-sectie van het vliegtuig getoond en met een virtuele tour was het mogelijk om ook de rest van het vliegtuig te zien. Het vliegtuig zal voornamelijk gebruikt worden voor vluchten van en naar Japan. De business class is in elk geval al goedgekeurd door Steve Aoki.

"The first class seats are phenomenal, definitely the best first class seats in the market. For me, I fly all the time and do over 250 shows around the world, so I fly constantly. If there's any road tester out there that really knows how to fly and what seats are the best, it's me.”

LEES OOK: Galantis kondigt tour aan voor nieuw album

Neon Future IV

Steve Aoki was er echter niet alleen om het vliegtuig te promoten. Na de presentatie van het vliegtuig draaide hij namelijk een set met heel veel nieuwe muziek die hij nog nooit ergens anders heeft gedraaid. De muziek is afkomstig van zijn aankomende album ‘Neon Future IV’, dat dit jaar nog gereleased zal worden. 

"It's a bit nerve wracking because I've never played it for anyone. Actually, some of these songs never heard the light of day outside my studio. So this is a big moment, and the moment's coming soon. The Neon Future IV album will be coming out soon, but people in this room tonight will be the first to ever hear what I've been working on for a long time."

Veel tracks van het album zijn al uit, zoals een samenwerking met de Backstreet Boys, een track met Timmy Trumpet en een collab met Showtek en MAKJ. De genres variëren van pop tot future bass en house. Die veelzijdigheid is dan ook hetgeen waar Steve Aoki om bekend staat.

Wanneer het nieuwe album precies uitgebracht zal worden is nog niet bekend, maar het grootste deel van de muziek is zo te horen al klaar en dus zal het niet lang meer duren voor een releasedatum bekendgemaakt wordt.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws