Madeon releaset nieuw album: ‘Good Faith’

Ivo Mollemans | 20 november 2019
music

Na het succes van zijn vorige album ‘Adventure’, heeft Madeon niet veel muziek meer uitgebracht. Samen met Porter Robinson is hij gaan touren en heeft hij de track ‘Shelter’ uitgebracht, maar dat was het qua muziek onder de naam ‘Madeon’ wel. Nu, na een lange wacht, is zijn nieuwe album ‘Good Faith’ gelukkig eindelijk uit.

Madeon’s nieuwe album is persoonlijk

Het album is zeker geen teleurstelling. In tegenstelling tot zijn vorige projecten wil Hugo Leclercq, zoals de artiest echt heet, met zijn nieuwe album juist meer van zichzelf laten horen. Hij hoopt met dit album en de tour Madeon als persoonlijkheid te adopteren, in plaats van Madeon uitsluitend als act te zien. Vandaar dat hij de vocalen op het album voor het grootste deel zelf heeft gezongen en het een allesomvattende identiteit heeft die niet tot een enkel album of tour beperkt wordt. Ook in zijn dagelijkse leven is hij veel bezig geweest met het project. Naar eigen zeggen stak Leclerq zijn hart en ziel in de release.

LEES OOK: Steve Aoki gaat in zee met luchtvaartmaatschappij en laat nieuwe muziek van ‘Neon Future IV’ horen

Een van de meest invloedrijke beslissingen die hij daarvoor heeft gemaakt is om vanuit Frankrijk naar Los Angeles te verhuizen. De artiest is het populairst in Amerika. dus om zich volledig te kunnen focussen, was die verhuizing nodig. Mede hierdoor kon hij uit zijn oude omgeving komen en zichzelf muzikaal nog verder ontwikkelen. De release heeft even geduurd, maar het resultaat blijkt het wachten waard. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws