Daft Punk mogelijk terug in de studio

Ivo Mollemans | 3 december 2019
music

Het is bijna zeven jaar geleden sinds Daft Punk voor het laatst eigen muziek uitbracht. In de tussentijd werkten mee aan muziek van andere artiesten, maar solomateriaal bleef uit. Toch bestaat de kans dat daar verandering in komt, want volgens de website 'Has It Leaked?' is het Franse robotduo aan het werk in de studio.

LEES OOK: Swedish House Mafia werkt samen met producer Mike Dean

Daft Punk terug in de studio

Waar ze precies mee bezig zijn is onbekend. Of ze überhaupt bezig zijn met nieuwe muziek is niet eens zeker, maar Has It Leaked? heeft in het verleden vaker gelijk gehad als ze meldden dat grote artiesten aan nieuwe muziek werkten. De naam van Daft Punk staat in een lijst met andere artiesten waarvan de site via geloofwaardige bronnen weet dat er nieuwe releases aankomen. 

Het is niet de eerste keer dat Daft Punk lang op zich laat wachten. Het is echter wel de langste periode tot nu toe. Tussen hun laatste album (‘Random Acces Memories’) en ‘Human After All’ zat ook een lange periode, maar toen brachten ze in de tussentijd wel een live album uit en maakten ze de muziek voor de film ‘Tron: Legacy’. De wacht belooft het waard te zijn, want keer op keer heeft het duo bewezen een topproductie te kunnen leveren.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws