Good Times Ahead, voorheen bekend als ‘GTA’, brengt 40 gratis tracks uit na AMA

Ivo Mollemans | 15 december 2019
music

Sinds 2010 heeft het dj en producer duo Good Times Ahead onder de naam ‘GTA’ opgetreden. Recent werd besloten om de naam te veranderen en een bijbehorend label op te richten. Het label heet ‘Good Times / Bad Times Records’ en de eerste release was het house album ‘Good Times Bad Times At Hard Summer’ van het duo zelf.

Heel veel nieuwe gratis muziek van Good Times Ahead

Vanwege al deze veranderingen hebben ze kortgeleden een Ask Me Anything sessie gehouden op het populaire platform Reddit. Op die manier konden fans van alles aan ze vragen. Daar bleef het overigens niet bij. Als cadeautje heeft het duo ook nog eens 40 nieuwe, onuitgebrachte tracks gratis beschikbaar gesteld als download. Onder andere samenwerkingen met Skrillex en rapper Rich The Kid staan in de uitgebreide collectie. Naast originele tracks zijn er ook een aantal remixen te vinden.

LEES OOK: Daft Punk mogelijk terug in de studio

Met deze pack markeert Good Times Ahead het einde van hun tijdperk als GTA en daarmee luiden ze juist het begin in van hun nieuwe muzikale richting. De gratis tracks zijn te downloaden via de site van hun platenlabel. De hele AMA op Reddit is hier terug te vinden.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws