Nelly Furtado’s klassieker ‘I’m Like A Bird’ krijgt een remake van LVNDSCAPE

Ivo Mollemans | 4 januari 2020
music

Zangeres Nelly Furtado wist 20 jaar geleden een gigantische hit te scoren met het nummer ‘I’m Like A Bird’. Daarmee wist ze in 2002 zelfs een Grammy Award te winnen en er volgden nog enkele andere hits.

Verassende remake van LVNDSCAPE en John Adams

Toch is ‘I’m Like A Bird’ misschien wel de grootste en bekendste klassieker die ze in haar muzikale carrière heeft gemaakt. Ook dj en producer LVNDSCAPE vond het schijnbaar een goed nummer, want hij heeft met zanger John Adams de track nieuw leven ingeblazen met een remake. Veel tracks van LVNDSCAPE zijn deep house nummers met veel dance elementen, maar voor deze remake wordt juist de akoestische gitaar in combinatie met een aantal andere pop elementen uit de kast gehaald.

LEES OOK: Martin Garrix brengt nieuwe collab met Matisse & Sadko uit

Het resultaat is een rustige versie van de hit. Het is geen track die je vaak in de clubs zal horen, mede omdat het een drop mist. Het is wel een track die je graag zelf zou willen luisteren of bij een optreden van John Adams terug kan horen. Je zou dan ook niet meteen zeggen dat het hier een track van LVNDSCAPE betreft. De singer songwriter elementen hebben niets weg van zijn andere dance tracks. Desondanks kan ook van deze remake gezegd worden dat het er wel eentje is die goed is uitgevoerd door beide artiesten.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws