Justin Bieber maakt muzikale comeback met ‘Yummy’

Ivo Mollemans | 3 januari 2020
music

Na vier jaar afwezigheid heeft Justin Bieber de muzikale draad weer opgepakt. Hij besloot tijdelijk te stoppen met optreden en muziek om aan zijn eigen gezondheid te kunnen werken. Laatst werd al een comeback van de artiest aangekondigd en de eerste nieuwe muziek is nu ook uitgebracht.

De muzikale comeback van Justin Bieber

Het nummer ‘Yummy’ is afkomstig van zijn nieuwe album. De releasedatum en titel daarvan zijn nog niet bekend. Wel zal vanaf 27 januari gestart worden met de tiendelige docu-serie ‘Seasons’. Daarin krijgen fans een kijkje in het persoonlijke leven van de zanger tijdens de afgelopen vier jaar en de ontwikkelingen die hij heeft doorgemaakt om te komen waar hij nu is. De afleveringen van de serie zullen daarna op YouTube geüpload worden.

LEES OOK: Martin Garrix brengt nieuwe collab met Matisse & Sadko uit

Wat betreft het nieuwe nummer heeft de zanger gekozen om zijn comeback te beginnen met een r&b track. Dat hij het zingen niet is verleerd in de tussentijd bewijst hij. Ook de productie van de track past bij zijn eerdere muziek. Een hip hop beat met pop elementen die garant staat voor een hit is de fundering voor ‘Yummy’. Of de rest van zijn nieuwe muziek ook zo klinkt is een kwestie van afwachten, maar reken maar dat er weer heel wat hits van Justin Bieber in de hitlijsten te horen zullen zijn.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws