Spinnin’ Records lanceert derde sample pack en deze keer voor future house

Ivo Mollemans | 2 februari 2020
music

Als label brengt Spinnin’ Records constant tracks uit van de beste en grootste artiesten ter wereld, maar ook de beginnende producers worden door hen gesteund. Met de Talent Pool bieden ze een laagdrempelige manier om nieuw talent een platencontract te bieden en ook daarnaast zijn ze constant opzoek naar talent.

Spinnin’ Records brengt future house sample pack uit

Sinds vorig jaar brengt het label ook sample packs voor producers uit. Die worden in samenwerking met Splice, een website voor samples, verspreid en inmiddels is al de derde sample pack uitgebracht. De eerste sample pack was gefocust op het big room genre en daarna volgde een sample pack voor tech house. De derde sample pack is speciaal voor future house producers.

LEES OOK: Start From Scratch: elfstappenplan voor producers

In deze sample pack zitten meer dan 200 samples, verschillende presets en loops van hoge kwaliteit. Je kan er zeker van zijn dat ook elk ander geluidje in deze pack van de best beschikbare kwaliteit is waardoor je meteen door kan met het maken van muziek in plaats van uren te zoeken naar die ene perfecte sample voor je track. De sample pack is beschikbaar via Splice.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws