Hardwell brengt binnenkort een ‘Best Off’ album uit

Ivo Mollemans | 20 januari 2020
music

Beeld via Rukes.com.

Ondanks dat Hardwell gestopt is met touren weet hij zijn naam in de dance scene toch relevant te houden door constant nieuwe tracks uit te brengen. Fans hopen stiekem wel dat hij er weer voor kiest om toch weer het podium op te gaan en zo nu en dan lijkt het er ook op dat hij weer gaat touren.

De beste muziek van Hardwell op een album

Toch is er nog geen enkele bevestiging van nieuwe optredens. Wel zal er binnenkort een album uitgebracht worden met de titel ‘The Story Of Hardwell Album’. Dat nieuws werd door zijn label Revealed Recordings naar buiten gebracht. Het lijkt erop dat het album een verzameling is van de beste en populairste tracks die hij tot nu toe heeft gemaakt. In de aankondiging staat namelijk vermeld dat onder andere de hits ‘Spaceman’, ‘Apollo’ en ‘Zero 76’ onderdeel zijn van de tracklist. Het album zal aan het einde van januari uitgebracht worden.

LEES OOK: Yellow Claw kondigt nieuw album ‘Never Dies’ aan

Tijdens Ultra Miami zal Revealed een stage hosten waar dj’s die bij het label aangesloten zijn zullen optreden. Het zou zomaar kunnen zijn dat ook Hardwell op die line-up te vinden is, maar vooralsnog is dat niet bevestigd door Hardwell of het label.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws