Avicii’s track ‘Forever Yours’ is afgemaakt en uitgebracht door Kygo en Sandro Cavazza

Ivo Mollemans | 24 januari 2020
music

Na het overlijden van Avicii is er hard gewerkt om veel van zijn muziek toch nog af te maken en uit te brengen. Dat resulteerde al in het album ‘TIM’ en dat was nog niet eens alle muziek waar de artiest aan werkte.

Kygo en Sandro Cavazza maken track van Avicii af

Een van zijn meest geanticipeerde tracks die hij in 2016 al op Ultra Miami draaide lag ook nog op de plank. Het nummer was een opzetje van Sandro Cavazza dat hij naar Avicii had gestuurd. Die maakte er op zijn beurt meteen een demo van en hij draaide het nummer voor het eerst op Ultra. Sindsdien wachten fans al op een release van de track en met de hulp van Kygo is de track afgemaakt. Het nummer heet ‘Forever Yours - Avicii Tribute’ en alle opbrengsten ervan worden gedoneerd aan de Tim Bergling Foundation die is opgericht om de problemen omtrent mentale gezondheid op te lossen.

LEES OOK: Hardwell brengt binnenkort een ‘Best Off’ album uit

Het verhaal achter de track was te lezen op de site waar het nummer te pre-saven was:

“During a trip across the US in 2016, Sandro Cavazza played Tim an early version of “Forever Yours.” Heading towards Avicii’s show at Ultra Miami, Tim immediately started working on it on the tour bus and played a demo at the festival. The song was never completed or released while Tim was alive, but now Kygo and Sandro have together produced a version to honor his memory.”

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws