Skrillex bevestigd dat zijn album bijna klaar is tijdens interview met Beats 1

Ivo Mollemans | 28 januari 2020
music

Beeld via Rukes.com.

Fans van Skrillex wachten al een tijd op zijn nieuwe album en na verschillende interviews waarin hij bevestigde dat het album bijna af is lijkt het erop dat dat nu ook zo is. In een interview met Beats 1 voor de uitreiking van de Grammy Awards legde hij uit waarom het zo lang duurt voordat het album af is.

LEES OOK: De Grammy Awards zijn weer uitgereikt en dit zijn de winnaars

Het nieuwe album van Skrillex is bijna af

In tegenstelling tot eerdere albums wilde hij zichzelf deze keer meer de tijd gunnen om nog betere muziek te maken. Een aantal van de tracks zijn al een jaar af en volgens de dj zijn ze niet verjaard. Daarnaast heeft hij zichzelf niet alleen beperkt tot de muziek die hij al maakte, maar hij heeft ook inspiratie opgedaan vanuit andere invalshoeken waardoor het nog beter is dan zijn eerdere muziek. Op dit moment wordt er al content voor het album gemaakt zoals bijbehorende video’s en daarmee bevestigd Skrillex dat het waarschijnlijk niet lang meer zal duren totdat het album wordt uitgebracht.

“The thing is with this album, every single piece of music [unintelligible] been what I have right then and there and then it was run and gun. This is the first time I’ve really been taking my time, being precious about a few of these releases. But soon, man. I’m doing some videos, making some content, getting ready for these next records. […] I’ve never sat down and been completely tenacious about one of my releases like this.”

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws