JOYRYDE brengt debuutalbum ‘BRAVE’ uit

Ivo Mollemans | 6 april 2020
music

Sinds JOYRYDE zijn eerste tracks online zette wordt hij gezien als een van de populairste en beste bass house producers. Hij bracht zijn eerste track uit in 2016 en na een hoop singles heeft hij zijn eerste album ‘BRAVE’ uitgebracht waarmee hij laat horen hoe veelzijdig zijn muziek is.

LEES OOK: Netsky kondigt nieuw album via Hospital Records aan

Het debuutalbum van JOYRYDE

De mix van bass house, UK garage en hip hop kenmerkt de muziek van de producer. De groovy ritmes en verassende samples zorgen ervoor dat elke track uniek is. Hierdoor zijn ook alle tracks op het album verschillend van elkaar, maar de stijl van JOYRYDE blijft herkenbaar bij elk nummer. In het begin van zijn carrière onderging de artiest een levensgevaarlijke operatie aan zijn onderrug en dit album is voor hem een viering van het leven.

“The past 4 years have been a complete struggle. That’s life, you handle what youʼre given. The experience gave me a new outlook on music and what I wanna do with the rest of my time alive. My role in life is to create for others.”

Het heeft een tijdje geduurd voordat er een volledig album was, maar dat dat het wachten waard was wordt bewezen met de kwaliteit van dit album.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws