Kygo heeft samengewerkt met The Weeknd

Ivo Mollemans | 26 juni 2020
music

Zowel The Weeknd als Kygo hebben dit jaar een nieuwe album uitgebracht en zoals elke andere artiest blijven ze ook daarnaast nieuwe muziek maken. Vanwege zijn album ‘Golden Hour’ werd Kygo geïnterviewd door Beats 1 presentator Zane Lowe tijdens zijn ‘At Home With’ serie.

Kygo werkt mogelijk samen met The Weeknd

Het interview gaat onder andere over het nieuwe album en over samenwerken met anderen. Met name over dat laatste heeft Kygo een aantal interessante dingen te vertellen. Zo liet hij weten hoe zijn band met Martin Garrix is en hoe het was om samen met Ryan Tedder, de frontman van OneRepublic, te schrijven.

LEES OOK: Dit zijn de populairste zomerhits van afgelopen decennium

Daarnaast deelde hij een leuk nieuwtje over een eventuele samenwerking met The Weeknd. Hij heeft namelijk samen met The Weeknd een studiosessie gehad waarin ze al jammend aan nieuwe muziek werkten. Er is toen wel een nummer gemaakt, maar volgens Kygo kan er nog beter materiaal uitkomen. Of er daadwerkelijk een samenwerking van de twee artiesten uitgebracht zal worden is nog niet bekend. Aangezien ze wel al in de studio hebben gezeten is de kans wel aanwezig dat er een hit van de twee artiesten komt. Het hele interview is hier te zien.

“I would love to make sound with The Weeknd. That’s been in the... We've been jamming before. I really hope that will happen one day. Actually, we were in a studio jamming. But we got to figure it out if that's the song we can make another one.”

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws