Martin Garrix brengt nieuwe plaat 'Pressure' uit met Tove Lo

Partyscene Redactie | 5 februari 2021
music

Martin Garrix heeft de afgelopen maanden zijn fans in spanning gehouden in afwachting van zijn nieuwe single, maar het moment is eindelijk daar. Vandaag brengt hij zijn eerste release van 2021 uit genaamd 'Pressure', waarvoor hij samenwerkte met de Zweedse zangeres Tove Lo.

Met 'Pressure' slaat Garrix een ietwat andere richting in, met frisse, diepere geluiden die het gehele nummer domineren. Altijd op zoek naar manieren om te innoveren, heeft hij vorig jaar ook zijn diversiteit laten zien met releases van zijn alias Ytram. In december fungeerde een Ytram track nog als titelsong van de documentaire van Max Verstappen. 

Voor 'Pressure' werkt hij samen met edgy zangeres Tove Lo, wiens humor en verleidelijke teksten perfect de productie van het nummer aanvullen.

Tove Lo: ‘‘Dit nummer raakte me op de juiste manier en ik wilde er echt deel van uitmaken. Het is gaaf dat het enigszins een nieuwe richting is voor zowel mij als Garrix! Tekstueel gaat het allemaal om destructieve passie en gebrek aan zelfbeheersing. Dat voelt geweldig totdat je er gek van wordt. Ik ben erg blij met onze eerste samenwerking, ik hoop dat onze fans dat ook zijn!’’

Luister hier

Later vandaag verschijnt er ook een bijbehorende videoclip die de kijker meeneemt tijdens een bloedstollende zoektocht van de hoofdpersoon.

Tijdens de lockdown van vorig jaar heeft Garrix veel tijd gehad om aan nieuwe muziek te werken, waarbij de DJ/producer zei dat hij ‘’niet kan wachten om met zijn fans te delen waar hij aan heeft gewerkt’’. Deze eerste release, evenals zijn één miljard Spotify streams voor In The Name of Love, heeft zeker de toon gezet voor 2021.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws