Frenna is vader geworden en brengt morgen nieuw nummer uit ter ere van zijn dochter Nairobi

Partyscene Redactie | 18 februari 2021
music

Frenna is afgelopen dinsdag vader geworden. Hij kreeg samen met duitse actrice/influencer Sandra Lambeck een dochter en gaf haar de naam ‘Nairobi’. De dolgelukkige artiest besloot onmiddellijk zijn vreugde met de wereld te delen door de derde single van zijn aankomende album op vrijdag 19 Februari uit te brengen, een track vernoemd naar zijn prachtige dochter.

“Ik ben echt super gelukkig. Wat Sandra gedaan heeft is ongelofelijk, ze heeft laten zien hoe krachtig en sterk ze is en hoeveel doorzettingsvermogen ze bezit. Ik ben echt blessed en hou van ze allebei met heel mijn leven.” zegt Frenna stralend van blijdschap. 

Na de eerste twee album single releases ‘Dragon Roll’ en ‘Guestlist’ - een track samen met UK rapgroep NSG, laat Frenna op de single ‘Nairobi (My Baby)’een wat persoonlijkere kant van zichzelf zien. 

Nairobi (My Baby) is vanaf morgen, vrijdag 19 februari, overal te beluisteren. 

Over Frenna

Zanger, rapper, lid van formatie SFB, event organisator en labelbaas Frennabehoort tot de top van de Nederlandse scene en heeft in zijn relatief korte muzikale carrière al veel mijlpalen aangetikt. Frenna scoorde meerdere nummer-1 hits en wist met zowel zijn derde album ‘Francis’ als vierde soloalbum ‘’t Album Onderweg Naar ‘Het Album’’ in korte tijd de platina status te behalen. Ook verbrak Frenna in 2018, samen met collega artiest Lil’ Kleine, het tot dan toe gevestigde Spotify-record voor meeste streams in vierentwintig uur met de single ‘Verleden Tijd’. Het nummer stond zes weken onafgebroken op nummer één in de Nederlandse hitlijsten. In 2019 was hij de meest gestreamde Nederlandse artiest op Spotify en in juli 2020 ontving hij een unieke award omdat hij inmiddels 1 miljard streams heeft behaald met zijn muziek. Na de aankondiging van zijn vijfde solo album met de release van ‘Dragon Roll’ belooft 2021 ook een doorslaggevend jaar te worden.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws