Goldkimono brengt nieuwe single morning sun uit

Partyscene Redactie | 12 maart 2021
music

Morning Sun is verschenen, de nieuwe single van Goldkimono. Morning Sun is de opvolger van de single Does It Move You die in januari van dit jaar uitkwam. Bij het nummer is een video gemaakt waarmee het artwork tot leven komt.

Morning Sun staat symbool voor een nieuw begin, vertelt Goldkimono. “Het nummer gaat over loskomen van je eigen belemmerende overtuigingen. Over het voelen van de energie van een nieuwe dag, waarop je opnieuw kunt beginnen. Morning Sun staat voor het terugvinden van vertrouwen in onszelf en ons kunnen. Zodat we gelukkig kunnen zijn en positief vooruit durven te kijken. Niet langer tegengehouden door ons verleden, maar high-fivend met het heden, onderweg naar een mooie toekomst.”

Martijn ‘Tienus’ Konijnenburg maakte als songwriter internationaal naam en stapte in 2020 stapte als artiest uit de schaduw door als Goldkimono zijn eigen single To Tomorrow uit te brengen, geproduceerd door Crada (Drake, Kid Cudi, Kendrick Lamar). Daarna volgden de singles Electric Swing en Does It Move You. Afgelopen januari stond Goldkimono op de online editie van Noorderslag.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws