Frenna dropt duet met Nigeriaanse ster Yemi Alade vlak voor de release van zijn album

Partyscene Redactie | 12 maart 2021
music

Op 16 maart verschijnt Frenna’s nieuwe album 'Highest', maar voor het zover is dropt hij nog een laatste single. En wat voor een: ‘Handle it’ is een onweerstaanbaar duet met Yemi Alade, bekend van Beyoncé’s 'The Lion King-project'. Het Engelstalige nummer is geproduceerd door Spanker en verschijnt tegelijk met een prachtige nieuwe clip, opgenomen in Ghana.

Handle it’ is één van drie geheel Engelstalige nummers op ‘Highest’, waarmee Frenna’s hitgevoelige stijl – solo en met SFBalleen in Nederland al goed voor enige honderden miljoenen streams – klaar is voor de export.

De Nigeriaanse Yemi Alade is in heel West-Afrika al lang een ster en brak buiten het continent door dankzij haar twee bijdragen aan Beyoncé’s laatste album ‘The Lion King: The Gift’. Ook schitterde ze in een aantal fabuleuze outfits in de bijbehorende film ‘Black is King’. De art-direction van Caio’s Silva’s videoclip voor ‘Handle it’ moest dus helemaal on-point zijn, en dat is zeker gelukt. Silva had eerder dit jaar ook de regie over de videoclip van‘Dragon Roll’; Frenna’s eerste single release van het album.
 

‘Handle it’ is vanaf vrijdag 12 maart overal te beluisteren en de videoclip is om 17:00 CET hier te bekijken.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws