Azteck & Afrojack – All Night Long

Partyscene Redactie | 24 augustus 2021
music

Azteck (Ki Fitzgerald) en Afrojack (Nick van de Wall) gaan “All Night Long” door met deze release! De deep dance track is vandaag uitgekomen via Wall Recordings.

De twee zijn geen vreemden van elkaar. Ze werkten vorig jaar al samen aan de track “Speechless”. Dit eensgezinde duo komt nu met nog een geweldig nummer. Deze zorgt voor een mysterieuze sfeer met een diep basgeluid. Azteck en Afrojack wisten nog niet wanneer ze het nummer zouden uitbrengen, aangezien het nummer het best past op de dansvloer. Nu de wereld weer wat verder open gaat, vonden ze het tijd om de track te releasen.

Azteck had vorig jaar één van zijn meest productieve jaren en blijft bewijzen dat hij ook dit jaar weer een belangrijke speler zal zijn. Hij heeft bijgedragen aan het schrijven en produceren voor grote namen in de EDM-wereld zoals Armin van Buuren, Hardwell, Tiësto, Don Diablo en Whiz Khalifa om er een aantal op te noemen. In 2020 besloot hij dat het zijn beurt was om in de schijnwerpers te staan. In samenwerking met AVIAN GRAYS bracht hij zijn debuut single “Endlessly” uit via Armada Music. Hij sloot het jaar af met het nummer “Do It” samen met DJ’s Dimitri Vegas & Like Mike en Mexicaanse zangeres en influencer Kimberly Loaiza. Niet lang geleden werkte hij met de Belgische broers en Angemi aan het nummer “We’ll be Dancing Soon”, dat zelfs gekozen werd door Coca-Cola om deel uit te maken van een Europese campagne. Azteck’s eerste stappen als artiest hebben een grote invloed. Hij is iemand om in de gaten te houden! 

Afrojack en ik schreven dit nummer tijdens de lockdown, wat voor iedereen een moeilijke tijd is geweest. In alle waanzin hadden we een klein idee waar we keer op keer op bleven terugkomen tot het idee doorgroeide tot een heel nummer. - Azteck

Afrojack heeft ondertussen geen introductie meer nodig. In afgelopen jaren heeft hij een plekje verdiend in de Forbes ’30 Under 30’ lijst en is hij door Rolling Stone benoemd tot één van de 50 belangrijkste personen in EDM. Zijn laatste grote release met David Guetta is een enorm succes met bijna 25 miljoen streams op Spotify. Zijn prestaties zijn niets minder dan adembenemend. Hij focust zich nog steeds op zijn muziek en blijft alles geven. Hij gaat gewaagde richtingen op met zijn muziek, terwijl hij ondertussen veel energie steekt in zijn label Wall Recordings. Nieuwe artiesten krijgen hier de kans om grote dingen te bereiken. Hij staat voor geloven in nieuw talent en hen laten zien dat de muziekwereld altijd binnen bereik is als je er je hele ziel en zaligheid in wilt stoppen. 

“All Night Long” is een geweldige deep dance track die, wanneer clubs en festivals weer open mogen, de dansvloeren zal vullen. Veel plezier met luisteren!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws