Artiesten duo RHEMA & BETHEL dropt debuut single op Frenna’s label ‘777’

Partyscene Redactie | 29 oktober 2021
music

De nieuwste aanwinst van Frenna’s 777 muzieklabel, duo Rhema & Bethel, is klaar om de wereld te veroveren met hun muziek. De langverwachte eerste single “SUPERSTAR (FASTEST CAR)” is nu uit op 777.

De track, geproduceerd door niemand minder dan Darr3n, heeft een swingende en melodieuze beat waarbij stilstaan bijna onmogelijk is. De catchy vocals van Rhema & Bethel zorgen dat het nummer direct blijft hangen en sluiten naadloos aan op het groovy gevoel van de tunes. De muziek van de broers kennen diverse invalshoeken, waar zij met Ghanese accenten trouw blijven aan hun roots, maar ook de Haagse Schilderwijk invloeden vinden en dit een belangrijk verhaal is voor het duo als plaats waar zij zijn opgegroeid.

'Het maakt niet uit waar je opgroeit, alles heeft te maken met je mindset. Hoe pak je kansen aan? En nog belangrijker, hoe creëer je kansen of mogelijkheden voor jezelf?', aldus Rhema & Bethel.

Rhema en Bethel hebben beiden een passie voor jongerenwerk, zij willen jongeren inspireren en motiveren aan de slag te gaan met eigen talenten en jongeren stimuleren kansen te grijpen en te creëren voor zichzelf. De broers zijn ontzettend trots op wat ze tot nu toe bereikt hebben, maar zijn klaar om het naar een hoger level te tillen. De mannen zijn niet voor niets getekend bij het label van Frenna, de track “Me I Luv” die eind 2019 uitkwam tikt inmiddels ruim 4 miljoen streams aan, ook de videoclip is inmiddels de 1 miljoen views gepasseerd. COVID-19 kwam als een harde klap, maar de broers hebben in de tussentijd allesbehalve stil gezeten. Er kwam een volle focus op studiosessies waarbij keihard werd gewerkt aan nieuwe nummers en performances, met als resultaat een officiële singing bij ‘777’ met “Superstar (FASTEST CAR” als slechts het begin.

De single “SUPERSTAR (FASTEST CAR)” en de bijbehorende clip, zijn vanaf nu overal te streamen en te bekijken.

Over Rhema & Bethel

Rhema & Bethel, zijn twee broers die samen een rapgroep vormen. De muziek die zij maken kent verschillende invalshoeken. Zo zijn er Ghanese accenten terug te vinden in de muziek maar ook de Haagse Schilderswijk heeft hierin zijn directe invloed. Dit is namelijk de plaats waar beiden heren zijn opgegroeid. De broers zijn ontzettend trots op wat ze tot nu toe bereikt hebben, maar willen nu de volgende stap maken. Rhema & Bethel willen graag een fundering neerzetten om zich als artiesten verder te profileren op landelijk vlak. En dit op een zo uniek en creatief mogelijk manier uit te dragen. Daarnaast vinden zij het belangrijk om hierin sociaal maatschappelijk betrokken te blijven. Tevens is hun signatuur ook zichtbaar in de sound die het duo uitdraagt. Hierbij komen Afrikaanse accenten duidelijk naar voren en is er een hoorbare samensmelting van verschillende muziekgenres zoals: Afro-Pop, rap en Hip-Hop.

Over '777'

'777' staat voor een community binnen de popscene die zich hard maakt voor de Nederlandse muziekcultuur. Onder het platenlabel van Frenna vallen verschillende succesvolle acts als Philly Moré, SXTEEN, Diquenza, Delany, & YXNG LE. '777' is een familie bestaande uit fans, familie en vrienden die zichzelf naar een hoger niveau willen tillen en de beste versie van zichzelf willen zijn. De 7 is voortgevloeid uit het geluksnummer van de artiest Frenna.

"'777' staat voor een overwinning na een nederlaag. Als je de 7 omdraait dan is het een L. Een L betekent geen loss, maar een lesson. En die lesson moet je omkeren, dan wordt het een 7”, aldus Frenna.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws