Armin van Buuren kijkt terug op spectaculaire concertreeks voor ruim 60.000 fans in Ziggo Dome

Partyscene Redactie | 7 juni 2022
music

Afgelopen weekend gaf Armin van Buuren vijf shows in de Ziggo Dome voor meer dan 60.000 bezoekers. De 45-jarige dj maakte indruk met een on-Nederlandse productie, bestaande uit een 21-koppig orkest, didgeridoo speler Nola Zulu en gastoptredens van o.a. Davina Michelle, Sam Martin, Maia Wright en Wrabel. Alles onder begeleiding van een spectaculaire, bijpassende, maar bovenal overweldigende visuele show. Op de zaterdagmiddag was er een speciale show voor alle leeftijden, die in tegenstelling tot de andere vier shows toegankelijk was voor kinderen.


Samen met de Amerikaanse artiest Wrabel maakte de dj zijn nieuwe track ‘Feel Again’, tevens de soundtrack van de concertreeks. “Ik heb afgelopen week mijn liefde voor trance en elektronische muziek met zo ontzettend veel mensen mogen delen, ook met jonge fans. Het is echt fantastisch om weer de energie te voelen die bij een show van dit formaat loskomt. Ik ben dankbaar voor de grote opkomst en hoop dat iedereen heeft genoten van de show. Ik put hier in ieder geval nog voor een lange tijd energie uit! “ aldus Armin.

Zondagavond voorafgaand aan de laatste show ontving Armin een ‘Golden Ticket’ award van Ziggo Dome’s commercieel directeur Danny Damman. Voor de meeste dance shows sinds de opening van de concertzaal in 2012, maar liefst 11 shows, waar in totaal zo’n 150.000 fans op afkwamen. 


“Binnenkort bestaan wij tien jaar en in die tien jaar heeft Armin alle DJ records in handen die er maar te bedenken zijn in de Ziggo Dome. 11 Shows, bijna 150.000 fans, meeste shows achter elkaar. Maar eigenlijk doen wij Armin te kort om hem in te delen in de categorie DJ’s. Wie afgelopen dagen zijn shows heeft gezien is het ongetwijfeld met mij eens. Het is dance, pop, theater, het is kunst, het is zoveel meer. Samen met ALDA en Twofiftyk heeft Armin een show ontwikkeld die eigenlijk nergens onder te plaatsen is. Een show waar kosten nog moeite zijn gespaard. Een show waar geen label op te plakken is.”, aldus Danny Damman, commercieel directeur van de Ziggo Dome.

De This Is Me: Feel Again wordt eenmalig gestreamd op donderdag 30 juni via HYMN, kaarten voor deze concertfilm zijn verkrijgbaar via https://hymn.com/artists/armin-van-buuren

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws