Gloednieuwe single van K3 binnenkort speelbaar als levensechte map in Just Dance 2023

Partyscene Redactie | 24 oktober 2022
music

Afgelopen jaar was Waterval van K3 het meest gespeelde nummer van Just Dance 2022 in de Benelux. Door dit overweldigend succes slaan Studio 100 en Ubisoft opnieuw de handen in elkaar voor de editie van dit jaar. Just Dance 2023 Edition inclusief K3’s nieuwste hit Vleugels is verkrijgbaar vanaf 22 november. Ditmaal dans je echter niet met computer geanimeerde avatars, maar zie je de meiden van K3 op je scherm dansen. De track werd bovendien opgenomen in de prachtige spiegelzaal in het Koninklijk Paleis te Antwerpen, waardoor je wordt ondergedompeld in een extra feestelijke en levensechte omgeving.

“Het is ondertussen al onze vierde samenwerking met K3 voor Just Dance en dit jaar wilden we iets speciaals doen. Daarom hebben we niet gekozen voor een computer geanimeerde map, maar zal je kunnen dansen met de echte meiden van K3 op je scherm. Hierdoor kunnen spelers zoals nooit tevoren met hun idolen meedansen en volledig opgaan in de wereld van K3.” aldus Xander Valkiers, marketingmanager bij Ubisoft Benelux.

In de nieuwe single Vleugels zingen Marthe, Hanne en Julia over kinderen die grote hindernissen moeten overwinnen en daardoor enorm moedig zijn. De vleugels representeren de moed die kinderen hebben om zo goed met deze dagelijkse problemen om te gaan. De single is exact een maand beschikbaar en werd al meer dan 650.000 keer beluisterd op YouTube.

“Als Studio 100 zijn wij heel blij dat we opnieuw een mooie samenwerking hebben met Just Dance. Muziek en dans zijn één van de kernwaarden van K3 en dat geeft een perfecte match met Just Dance. We zijn ervan overtuigd dat met deze unieke uitvoering, waarbij K3 zelf de danscoaches zijn, we opnieuw het publiek verrassen”. Zegt Anja Van Mensel, CEO van Studio 100 Benelux.

Spelers zijn van harte welkom in een nieuw danstijdperk met de Just Dance 2023 Edition! Nu met online multiplayer, een gepersonaliseerde ervaring, meeslepende 3D-werelden en voortdurend nieuwe nummers en gamemodi om het hele jaar door te genieten van een eindeloos dansfeest.

Just Dance 2023 Edition is vanaf 22 november 2022 verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 5 en Xbox Series X, onder andere op de Ubisoft Store.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws